Ondermijningsspel - Start to Train

Ga naar de inhoud
Ondermijningsspel
Georganiseerde criminaliteit kent vele verschijningsvormen. Cybercrime, drugshandel, mensensmokkel, wapenhandel, witwassen, zware milieucriminaliteit of corruptie gedijen vooral in het verborgene. Hoe kunt u ondermijning in de wijk signaleren?

De eerste stap is bewustwording en het herkennen van signalen. Hoe meer professionals en burgers kennis hebben over ondermijning en bewust hiervan zijn, des te effectiever de bestrijding van ondermijnende criminaliteit kan zijn!

U kunt het spel met minimaal twee en maximaal vier teams spelen. Het ondermijningsspel bestaat uit een groot speelkleed van 2 x 2 meter. Met grote pionnen en een grote dobbelsteen gaan de teams aan de slag. De teams moeten vragen over ondermijning beantwoorden (ongeveer 120 kaarten met vragen en antwoorden), binnen de zandloper van 30 seconden. Beantwoordt het team een vraag goed, dan mag zij een of meerdere stappen vooruit (afhankelijk van het getal dat het team met de dobbelsteen heeft gegooid). Het is een ideale, interactieve bewustwordingssessie van ongeveer 1 à 1,5 uur.
Of u nu adviseur openbare orde en veiligheid bij een gemeente bent, handhaver, politieprofessional of BOA. Ondermijnende criminaliteit raakt vele disciplines: van politie, gemeentes, waterschappen, brancheorganisaties, woningcorporaties tot aan ondernemers en burgers. Dit spel is geschikt voor iedereen!
Kosten van het spel zijn € 399,- exclusief verzendkosten en BTW.
Factuur
*Verplichte velden
Terug naar de inhoud