Publicaties - Start to Train

Ga naar de inhoud
Publicaties
EEN GREEP UIT ONZE PUBLICATIES
Jeroen Bakker heeft diverse publicaties in eigen beheer uitgebracht. Soms alleen, soms met andere schrijvers. De kracht van al deze publicaties is dat deze altijd geschreven zijn vanuit de praktijk met toegankelijke en herkenbare voorbeelden.
ONDERMIJNINGSSPEL

Georganiseerde criminaliteit kent vele verschijningsvormen, zichtbaar én onzichtbaar. Wat is uw kennis over ondermijning? Met hét bewustwordingsspel over ondermijnende criminaliteit komt u in teamverband spelenderwijs in aanraking met alle facetten van ondermijning.
AANPAK WINKELDIEFSTAL - PAK ME DAN, ALS JE KAN

Winkeldiefstal is een grote ergernis van veel winkeleigenaren en beveiligers. Maar wat kunt u zelf ondernemen tegen winkeldiefstal? En wat mag wel en wat mag niet? Dit praktische boek geeft een overzicht van technische en organisatorische maatregelen die te nemen zijn tegen winkeldiefstal.
HANDREIKING BRIEFING EN DEBRIEFING POLITIE

Zoals een timmerman een hamer nodig heeft, zo heeft een politiemedewerker een briefing en debriefing nodig.  Het is hét gereedschap om ervoor te zorgen dat hij effectief en voorzien van de juiste informatie op pad gaat. Deze praktijkhandleiding mag in geen enkel politiebureau ontbreken!
PRAKTIJKGERICHTE HANDHAVINGSCOMMUNICATIE

Deze praktijkgerichte handleiding geeft antwoord op de vraag hoe u op een goede manier kunt communiceren tijdens het handhaven, met als doel het naleven van regels te bevorderen. Voor de politie, gemeentelijke toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren.
SLIM SURVEILLEREN

De politie heeft veel kennis van wat er in de samenleving speelt. Surveilleren is het praktische instrument om, op operationeel, tactisch en strategisch niveau, te signaleren en te adviseren. Wat is goed en slim surveilleren, en hoe moet het in de praktijk gebracht worden?
VEILIG MAKEN - HET SURVEILLANCEPLAN

Surveilleren kan op verschillende manieren plaatsvinden. Om de aanpak hiervan effectiever uit te voeren in de dagelijkse praktijk van toezichthouders, is de methodiek Surveillanceplan ontwikkeld. Het is een praktische werkmethode voor iedere toezichthouder op straat.
STERK BLAUW JUNIOR

Een geïllustreerd boek om kinderen van 4 tot 6 jaar op een educatieve wijze kennis te laten maken met de taken van de politie en haar partners, zoals de brandweer, gemeentelijke toezichthouders en ambulancebroeders. Het blauwe mannetje Joris begeleidt de kinderen door dit unieke lesboek.
Terug naar de inhoud